DynApps

De DynApps Services Oplossing is de perfecte oplossing voor service georiënteerde bedrijf.

Starten vanuit de klant.

Als je jouw service of producten op een projectmatige manier aanbiedt aan je klanten is onze “Odoo Services Oplossing” de perfecte oplossing voor je bedrijf.  Deze oplossing zorgt voor:

  •        een gemakkelijke hulp voor het opstellen van duidelijke offertes
  •        een voorafgaandlijke projectie van de te verwachten winstmarges
  •        een overzichtelijke afboeking van uren en materialen.

Je start vanuit het contract met de klant. Op basis van dit contract definieer je een project. Dat  project verfijn je verder via overzichtelijke fases en duidelijke taken.  Bij de uitvoering van het  project kan je op eenvoudige wijze zowel uren als materialen afboeken. Je kan een voor- en  nacalculatie maken en zelfs simulaties van de te verwachten marges.  Je winstmarges bewaken wordt zo kinderspel en een rendabele offerte opstellen is eenvoudiger  dan ooit.

Daardoor betaalt de investering in onze “Odoo Services Oplossing” zich binnen de kortste keren terug.

Nieuwste webtechnologie.

De oplossing wordt op een webbased platform gebouwd, waardoor het binnen de cloud te gebruiken is op smartphone, tablet en desktop. Zo werk je van eender waar en kan je op elk moment de marges van een project opvolgen. Onze oplossing is net zo stabiel en betrouwbaar als de gekende Microsoft-oplossingen, maar zonder de bijhorende dure licenties en met de flexibele voordelen van een open source toepassing.

Vraag een referentiebezoek.

Onze tevreden klanten vertellen je met plezier over hun ervaringen. Zij verwelkomen je graag voor een referentiebezoek.

Neem contact op.

Lees cookie info Meer informatie