DynApps

Een nieuw, volledig op maat gemaakt ERP-programma

"Eind vorig jaar zijn we gestart met Odoo, een nieuw, volledig op maat gemaakt softwareprogramma dat perfect bij de noden van ons bedrijf aansluit. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter en nog sneller bedienen" vertelt Rob Verhoeven, Sales Manager bij Hamofa.

 

De alles-in-een management software!

 

Geel, 24 maart 2017

Over Hamofa

HAMOFA heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de sector van dieselmotoren. De eerste stappen werden gezet met kleinere motoren in de jaren tachtig. In 1991 is HAMOFA echter verhuisd naar de huidige locatie in Hamont en zich gaan toeleggen op de revisie van grotere industriële dieselmotoren van verschillende merken.
Die specialisatie resulteerde in een uitbreiding van de magazijn- en werkruimtes met meer dan 8000 m² en een internationaal klantenbestand. De hoofdzetel in Hamont (België) heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 m² aan werkplaatsen, kantoren en magazijnen en reviseert en verkoopt HAMOFA zo’n 800 motoren per jaar.
Sinds 2012 heeft HAMOFA niet alleen een internationaal klantenbestand, maar is het zelf ook een internationaal bedrijf geworden met een nieuwe vestiging door een overname in Fort-Lauderdale (USA). Deze firma stond lokaal al bekend omwille van zijn uitstekende kwaliteit en 50 jaar ervaring in motorenrevisie.
HAMOFA beschikt in Amerika over een 2000 m² grote werkplaats met magazijn. Van hieruit bedienen we onze Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse klanten met dezelfde kwaliteit en zorg als in Europa.
 
Business case
Door de groei van het bedrijf ontstond de nood om de diverse bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen.
Hamofa ging op zoek naar een uitgebreid en flexibel ERP-pakket en kwam op deze manier in contact met Odoo. In DynApps vond Hamofa de geschikte implementatie partner, zij hebben de bedrijfsprocessen geanalyseerd en vervolgens vertaald naar de Odoo applicatie.

“Eind vorig jaar zijn wij gestart met Odoo, een nieuw, volledig op maat gemaakt softwareprogramma dat perfect bij de noden van ons bedrijf aansluit. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter en nog sneller bedienen” vertelt Rob Verhoeven, Sales Manager bij Hamofa.

Hamofa is na een succesvolle implementatie en testperiode live gegaan en wordt dagelijks door een 32-tal medewerkers gebruikt.
 
Over DynApps
DynApps vertaalt de jobinhoud van uw medewerkers naar processen en automatisatie.
We doen dat via de open source oplossingen van Odoo. Op dit web-based platform bouwen wij ERP, CRM, HRM en e-commerce oplossingen.Voor innovatieve bedrijven die openstaan voor open source oplossingen om te groeien en om meer structuur en automatisatie in hun bedrijf te brengen. De modulaire opbouw van onze Odoo-oplossingen maakt gericht investeren gemakkelijk. Diezelfde modulaire architectuur maakt snel en flexibel aanpassen mogelijk. DynApps heeft naast straffe developers ook specialisten in huis op het gebied van boekhouding, logistiek, sales- en marketing en productie. 
We zien onszelf als een partner en niet als een leverancier. Onze Odoo-supportdesk zorgt ervoor dat je ook na de oplevering, indien nodig,  snel en eenvoudig beroep kan doen op onze expertise. Deze dienstverlening is uniek in België. 

 


Lees cookie info Meer informatie