DynApps

ERP en CRM geïntegreerd in uw e-commerce oplossing en webshop.

De combinatie van de ERP en CRM functionaliteiten binnen 1 database is de droom van elke webshop-beheerder. Onze DynApps e-Commerce Oplossing realiseert het! We creëren alle functionaliteiten van jouw webshop op 1 platform binnen 1 database.

Een sterke ERP/CRM back-office.

Je hebt maar 1 partner meer nodig, dat betekent slechts 1 aanspreekpunt en 1 systeem om te onderhouden. Je geeft eenvoudig aan welke producten je wil publiceren en verkopen via de webshop. Dankzij de integratie met betaalsystemen zoals Ogone verlopen betalingen snel, veilig en overzichtelijk. Via de ERP-functionaliteiten communiceert het systeem via EDI via diverse logistieke dienstverleners.

Je kan klanten ook een eigen portaal geven waar hij offertes, bestellingen en betalingen zelf kan opvolgen. Zo bespaar je tijd en geld in de communicatie tijdens het aankoop- en leveringsproces. De integratie van front-end en back-end op één platform bespaart je veel tijd en geld omdat het onderhoud van uw webshop eenvoudiger én sneller is.

Een aantal van onze klanten genieten elke dag van deze spiksplinternieuwe alles-in-één e-commerce oplossing. Zij verwelkomen je graag voor een referentiebezoek

Neem contact op.

Lees cookie info Meer informatie