Referenties

De implementatie van Odoo bij Climatrix.


Climatrix succesvol live met Odoo.

Na een boeiende analyse bij Climatrix, dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, zijn we begin mei 2020 gestart met de implementatie van Odoo.

Climatrix vindt zijn roots bij het Limburgse bedrijf Rofix. In 2011 richtte de Limburgse onderneemster Kim Vaessen Climatrix op in het pand van haar ouders en in september verhuisden ze naar een nieuwe locatie te Dilsen-Stokkem.

De grootste uitdaging in dit project lag erin om zoveel mogelijk workshops remote te organiseren, maar een goede planning en duidelijke afspraken hebben geresulteerd in een vlotte overgang naar Odoo op 4/1/2021.

Dit project werd ondersteund door een externe partner Younify, zij bundelden de krachten van de key-users en werkten mee aan deze succesvolle implementatie.

 
 

 

Andere referenties

Bekijk alles
Productie

Maatwerkbedrijf Twerk heeft voor Odoo gekozen als ERP pakket

Twerk is reeds jaren klant bij dynapps en daar zijn we uiteraard fier op. Twerk heeft voor Odoo gekozen via dynapps om hun processen beter op elkaar af te stemmen. En dat is succesvol gebleken.

Service

Bednet kiest voor dynapps

Bednet ontstond in 2002 als innovatieproject in de stad Antwerpen. Bednet ging van start in maart 2007 met een 15-tal kinderen die een prototype uittestten.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op