Referenties

Bednet kiest voor dynapps

Waarom Bednet voor dynapps kiest.

Bednet ontstond in 2002 als innovatieproject in de stad Antwerpen. De gelijknamige vzw werd in 2004 opgericht door Kathy Lindekens, samen met enkele zeer gemotiveerde vrijwilligers. Bednet ging van start in maart 2007 met een 15-tal kinderen die een prototype uittestten.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit. Zo zijn ze mee met de les en blijven ze hun vrienden zien. Leerlingen die vaak of voor lange tijd afwezig zij door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap kunnen internetonderwijs volgen. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Sinds de opstart werd Bednet al meer dan 4116 keer ingezet in 1621 Vlaamse scholen.

Bednet werkt sinds een viertal jaren met Odoo om hun interne werkprocessen te ondersteunen. Op die manier worden de adminstratieve processen geautomatiseerd waardoor de bednet medewerkers zich kunnen bezighouden met hun 'core business'

Dynapps is gekozen om de Odoo implementatie verder te ondersteunen en daar zijn we gezien het sociale karakter van dit project enorm fier op.

Andere referenties

Bekijk alles
Productie

Maatwerkbedrijf Twerk heeft voor Odoo gekozen als ERP pakket

Twerk is reeds jaren klant bij dynapps en daar zijn we uiteraard fier op. Twerk heeft voor Odoo gekozen via dynapps om hun processen beter op elkaar af te stemmen. En dat is succesvol gebleken.

Logistiek

De implementatie van Odoo bij Climatrix.

Na een boeiende analyse bij Climatrix, dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, is dynapps begin mei 2020 gestart met de succesvolle implementatie van Odoo.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op