We zijn trots op wat we doen. Iedere klant zien we als een partner.


We starten elk project vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, niet vanuit een IT-behoefte. Dit vraagt om een diepgaand inzicht: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. Dynapps heeft ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Filter resultaten
Productie

Dynapps implementeert Odoo bij Cemminerals

De nieuwe cementfabriek van Cemminerals in de Gentse zeehaven is klaar voor productie. De initiatiefnemer is Deceuninck-topman Francis Van Eeckhout.

Telsmart kiest voor dynapps als Odoo Gold Partner!

Om op korte tijd nog verder te kunnen accelereren in de groei, gaat Telsmart met Odoo GOLD partner dynapps in zee voor de implementatie van alle businessprocessen en de support daarop. Dynapps is trots om samen met Telsmart verder te mogen werken aan hun groei.

Logistiek

Het groeitraject van fietsleasing bedrijf CYCLIS.

Onze klant Cyclis biedt hier met hun fietsleasings een antwoord op. Laat je auto eens staan en verlaag zo je ecologische voetafdruk. Dynapps heeft samen met Cyclis het groeitraject ondersteund met Odoo als ERP pakket.

Video
Logistiek

Pitpoint en Powerdale kiezen ook voor Odoo!

Het belang van groener gaan leven blijft een hot topic. Reden te meer dat wij met dynapps hieraan willen meewerken. We zijn dan ook fier dat onze klanten Pitpoint clean fuels en Powerdale ook gekozen hebben voor Odoo.

Dynapps implementeert Odoo in Nairobi voor Puratos.

Puratos is een internationale groep die een volledig assortiment van grondstoffen en applicatie-expertise biedt aan de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector.

Productie

Waterstof gebruiken als energiebron? Borit's bedrijfsvoering met Odoo

In waterstof zit drie keer meer energie dan in diesel. Met de verbranding van waterstof komen geen CO2, SOx en fijn stof vrij. En het enige dat uit de uitlaat komt, is water.

Video
Service

Bednet kiest voor dynapps

Bednet ontstond in 2002 als innovatieproject in de stad Antwerpen. Bednet ging van start in maart 2007 met een 15-tal kinderen die een prototype uittestten.

Productie

Maatwerkbedrijf Twerk heeft voor Odoo gekozen als ERP pakket

Twerk is reeds jaren klant bij dynapps en daar zijn we uiteraard fier op. Twerk heeft voor Odoo gekozen via dynapps om hun processen beter op elkaar af te stemmen. En dat is succesvol gebleken.

Video
Logistiek

De implementatie van Odoo bij Climatrix.

Na een boeiende analyse bij Climatrix, dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, is dynapps begin mei 2020 gestart met de succesvolle implementatie van Odoo.

Video

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op