Nieuws

Webinar : Een alles-in-één web en E-commerce oplossing in Odoo?

Voor ondernemingen is online aanwezigheid in tijden van corona een must . Hiermee is ook de tendens gezet voor de volgende jaren en zal de e-commerce markt exponentieel groeien.
Reden te meer om deze boot niet te missen en in te zetten op het online servicen van uw klanten.

Tijdens ons webinar van 18 maart 2021 overlopen we de mogelijkheden van een website en webshop in Odoo en de voordelen van een volledig geïntegreerd systeem. Connecties met externe systemen zijn in dit geval overbodig.

Daarnaast zal de mass mailing app binnen Odoo getoond worden en bekijken we de verschillende mogelijkheden van deze app.

We gaan van start om 15u30 stipt en op het einde voorzien we de mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af om 16u30.

De deelname aan het webinar is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via https://www.dynapps.be/event/webinar-uw-website-webshop-in-odoo-2021-03-18-2/register.

Kan u er niet bij zijn op 18 maart maar ontvangt u graag meer informatie over onze diensten, contacteer ons dan via https://www.dynapps.be/contactus of stuur een mailtje naar info@dynapps.be

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl

Dynapps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, met kantoren te Geel en Kortrijk, maakte de afgelopen jaren een spectaculaire groei door en heeft nu ook uitgesproken ambities over de landsgrenzen heen.

Nieuws

Rebranding dynapps

Voor de groei van dynapps hebben we gekozen voor een frisse en hedendaagse look. Nieuw logo, website, huisstijl,... zijn allemaal onder handen genomen. We presenteren met trots ons nieuw brand en onze nieuwe website.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!