Nieuws

Odoo Experience 2021 - Ontdek Odoo versie 15!

Geweldige werknemers verdienen geweldige software.

DynApps ondersteunt als Odoo Gold Partner al jarenlang grote en kleine ondernemingen met de integratie van de management software Odoo.Met Odoo groeit uw ERP-pakket mee met uw onderneming. Voeg apps toe wanneer uw onderneming en dus ook de noden ervan evolueren.

Gebruikt u reeds de software van Odoo, of bent u benieuwd wat Odoo 15 voor uw onderneming kan betekenen? Registreer dan zeker voor de gratis online Odoo Experience 2021 op 6 en 7 oktober 2021.Volg tal van online sessies en workshops, ontmoet in de community meetings andere ondernemers en wissel tips en tricks uit om de groei van uw onderneming te ondersteunen met Odoo.

Ontdek de nieuwe features van Odoo 15 en kom in contact met de consultants van DynApps, die Odoo-advies op maat van uw onderneming aanbieden.

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl

Dynapps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, met kantoren te Geel en Kortrijk, maakte de afgelopen jaren een spectaculaire groei door en heeft nu ook uitgesproken ambities over de landsgrenzen heen.

Nieuws

Rebranding dynapps

Voor de groei van dynapps hebben we gekozen voor een frisse en hedendaagse look. Nieuw logo, website, huisstijl,... zijn allemaal onder handen genomen. We presenteren met trots ons nieuw brand en onze nieuwe website.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!