Nieuws

Help TWERK terug op weg.

VZW Twerk is een chocolade-maatwerkbedrijf uit Herentals waar personen met autisme tewerkgesteld worden. Daarnaast zijn ze ook al enkele jaren klant bij DynApps.

De medewerkers krijgen dankzij TWERK structuur in hun leven, een zinvolle bezigheid en de kans om te groeien. Het grootste deel van het budget van TWERK gaat naar de intensieve begeleiding van deze medewerkers.

Jaarlijks levert TWERK hun chocolade bij 1200 klanten in de regio, tot hun oude bestelwagen motorpech kreeg. Momenteel is er geen budget voor een nieuwe bestelwagen, die essentieel is om hun producten bij hun klanten te krijgen. Kostenplaatje? 20.000 euro.

Om de aankoop van hun nieuwe TWERKmobiel te realiseren heeft TWERK een crowdfundigsite opgezet: www.chocoladehelpt.be

Ook DynApps heeft reeds een donatie gedaan, waardoor het ingezamelde bedrag op dit moment 9718€ bedraagt – bijna de helft van het doel.

Ook jij kan helpen, elk bedrag is welkom. De campagne loopt tot 31/1 en giften vanaf 40€ zijn voor 60% fiscaal aftrekbaar. Meer informatie om te doneren vind je op de crowdfundingsite : https://chocoladehelpt.be

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Nieuwe Odoo 16 features

We lichten al een tipje van de sluier over de nieuwe Odoo 16 functionaliteiten

Nieuws

Benieuwd naar de nieuwe features in Odoo 16?

Elk jaar brengt Odoo een nieuwe versie uit. Ook dit jaar is dit het geval en kijken we uit naar Odoo versie 16 met boordevol nieuwe features. (website, webshop, accounting, crm,…)

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!