Nieuws

DynApps helpt je met de Odoo Quickstart snel op weg

Door de grote vraag van klanten om snel resultaat te zien en snel van start te kunnen gaan met hun nieuwe ERP-applicatie heeft DynApps een aparte afdeling opgezet die zich enkel bezig houdt met de Odoo Quickstart methodologie.Odoo Quickstart is modulair, zodat de software meegroeit met het bedrijf. Zo kan de klant kiezen voor customer relationship management of CRM in een eerste fase, vervolgens administratie, daarna de webshop…

De voordelen zijn duidelijk,

Quickstart is een budgetvriendelijke out-of-the-box oplossing met een kort implementatietraject en uitbreidingsmogelijkheden binnen 1 geïntegreerd systeem. Voor ons betekent het meer business consultancy dan maatwerk.


“Standaard functionaliteit als prioriteit“

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl

Dynapps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, met kantoren te Geel en Kortrijk, maakte de afgelopen jaren een spectaculaire groei door en heeft nu ook uitgesproken ambities over de landsgrenzen heen.

Nieuws

Rebranding dynapps

Voor de groei van dynapps hebben we gekozen voor een frisse en hedendaagse look. Nieuw logo, website, huisstijl,... zijn allemaal onder handen genomen. We presenteren met trots ons nieuw brand en onze nieuwe website.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!