Nieuws

Dynapps doet mee aan de #ikfietsnaarhetwerk-week

Twee jaar geleden wilde onze klant Cyclis zo veel mogelijk werknemers in België motiveren om met de fiets naar het werk te gaan. Voor de eerste editie van de #ikfietsnaarhetwerk-dag sprongen meer dan 7500 werknemer op 19 september op hun fiets. Hiermee werd maar liefst 4000€ ingezameld voor Rode Neuzen Dag. De beslissing om van de #ikfietsnaarhetwerk-dag een jaarlijkse traditie te maken was snel genomen.

Editie nummer 2 vond plaats in volle corona-periode, waardoor een kleine aanpassing aan het concept nodig was. Op 25 juni werd er niet enkel naar het werk gefietst, ook tal van thuiswerkers maakten voor ze aan hun thuiswerkdag begonnen een symbolische fietsrit. Maar liefst 13.000 werknemers, waaronder de DynApps collega’s, smeerden de benen in en doneerden samen 17.000€ voor vzw Habbekrats, die hiermee fietsen kocht voor kansarme kinderen.

“The sky is the limit” dachten ze bij Cyclis, en in 2021 wordt de #ikfietsnaarhetwerk-dag uitgebreid naar een volledige #ikfietsnaarhetwerk-week. Zo kunnen ze meer werknemers bereiken die minstens 1 dag met de fiets naar het werk gaan. Meer fietsers, meer kilometers, maar vooral: meer plezier!

De #ikfietsnaarhetwerk-week gaat door van 14 tot en met 18 juni. Iedereen kan zich inschrijven, ook thuiswerkers.

Zelf ook deelnemen? https://www.cyclis.be/blog/cyclis-motiveert-met-ikfietsnaarhetwerk-iedereen-om-te-fietsen/


Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl

Dynapps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, met kantoren te Geel en Kortrijk, maakte de afgelopen jaren een spectaculaire groei door en heeft nu ook uitgesproken ambities over de landsgrenzen heen.

Nieuws

Rebranding dynapps

Voor de groei van dynapps hebben we gekozen voor een frisse en hedendaagse look. Nieuw logo, website, huisstijl,... zijn allemaal onder handen genomen. We presenteren met trots ons nieuw brand en onze nieuwe website.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!