Nieuws

Digitaliseer uw evenementen in 2021

De Covid-19 pandemie heeft veel ondernemingen gedwongen om te evolueren en out-of-the box te denken, aangezien workshops, beurzen en evenementen niet langer fysiek konden plaatsvinden.

Ondertussen zijn online evenementen de norm geworden en niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.

Dankzij de nieuwe Odoo Events kan u evenementen van welke aard dan ook digitaal organiseren, van lezingen tot beurzen met bezoekers.

Met Odoo 14 kan je live opnames maken en deze uitzenden via de integratie met YouTube. Betrek je digitale bezoekers met een live quiz en maak het interactief door de beste antwoorden meteen weer te geven.

Exposanten krijgen een virtuele stand op uw digitale beurs, zodat ze kunnen communiceren met bezoekers. Ze kunnen virtuele kamers openen om zo de interactie met de bezoekers te vergroten.
Interactie komt natuurlijk ook vanuit sociale netwerken. Daarom is het mogelijk om Twitter-walls te maken in je evenementenmenu.

Volg live wat er gezegd wordt over je evenement en beantwoord meteen alle vragen.
Maak tot slot het leven van je bezoekers makkelijker door de lezingen waar ze interesse in hebben op hun ‘verlanglijst’ te zetten. Op deze manier krijgen zij een pushmelding wanneer de lezing start en missen ze geen enkele presentatie.

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Nieuwe Odoo 16 features

We lichten al een tipje van de sluier over de nieuwe Odoo 16 functionaliteiten

Nieuws

Benieuwd naar de nieuwe features in Odoo 16?

Elk jaar brengt Odoo een nieuwe versie uit. Ook dit jaar is dit het geval en kijken we uit naar Odoo versie 16 met boordevol nieuwe features. (website, webshop, accounting, crm,…)

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!