Webwinkel Vakdagen in Utrecht

Webwinkel Vakdagen in Utrecht

Graag informeren wij u dat DynApps en B-informed samen deelnemen aan de Webwinkel vakdagen op 23 en 24 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Webwinkel Vakdagen is hét e-commerce evenement van het jaar!

De Webwinkel Vakdagen 2019 is het grootste e-commerce-event van de Benelux. Na 12 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.542, volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument? Een modern, webbased ERP systeem ondersteund u hierbij.

We nodigen u hierbij uit om ons te ontmoeten bij onze stand waar wij u graag kennis laten maken met hét ERP systeem voor uw bedrijf: Odoo.

Via de volgende link kunt u zich gratis registreren: https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers?exhibitor=wI90Sqriac8uIOT3thx8

We ontmoeten u graag op onze stand!

Partnership met B-Informed
Peter Dijkstra (B-Informed) en Karel Hendrickx (DynApps) slaan de handen in elkaar.