Wat is Odoo

Wat is Odoo

Wat is Odoo?

Odoo is een alles-in-één software systeem ontwikkeld voor grote en kleine bedrijven. Het doel van Odoo is het ondersteunen van bedrijfsprocessen zoals CRM (klantenrelaties), verkoopbeheer, email marketing, voorraadbeheer, facturatie, boekhouding, crm, website/webshop bouwer,... met het oog op een centrale en overzichtelijke bedrijfsvoering. Met een gebruiksvriendelijk en intuïtief dashboard is werken met Odoo, zelfs voor een niet IT goeroe, kinderspel. 

één software systeem voor CRM (klantenrelaties), verkoopbeheer, email marketing, voorraadbeheer, facturatie, boekhouding,

Odoo is opgebouwd zoals een blokkendoos met verschillende apps die je kan installeren afhankelijk van het bedrijfsproces dat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat Odoo samen met je onderneming meegroeit en je gaandeweg meer apps kan gebruiken. Al deze modules zijn met elkaar geïntegreerd, wat Odoo het allereerste softwarepakket maakt die al deze bedrijfsprocessen in één syteem combineert.

Automatiseer processen binnen je onderneming en evolueer naar een 'paperless company'.

 
Odoo is een Belgisch product, ontwikkeld door de Belg Fabien Pinckaers in 2003 en de snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld.

What can Odoo do for you ?

Google haalt opnieuw populaire malware-apps uit de Play Store