Partnership met B-Informed

Partnership met B-Informed

DynApps en B-informed slaan de handen ineen en zijn heel enthousiast te melden dat wij vanaf 1 oktober 2018 de samenwerking aangaan. Door deze nauwe samenwerking neemt onze Odoo expertise en capaciteit nog verder toe en kunnen we onze klanten nog beter bedienen.


Samen kunnen wij onze klanten de kennis en ervaring bieden van meer dan 60 medewerkers. Deze samenwerking levert onze relaties direct een grote meerwaarde op. Dit onder andere door een betere continuïteits- en support garantie, meer mogelijkheden tijdens implementaties en een grotere kennis base.


Met een sterke internationale oriëntatie heeft B-informed een ruime ervaring met het implementeren van Odoo als ERP oplossing in het bedrijfsleven. Als één van de toonaangevende Odoo partners in België beschikt DynApps over een enorme ervaring en technische capaciteit en kan bouwen op een groot aantal succesvolle implementaties in de Benelux.


Beide bedrijven zijn Odoo Gold partner gecertificeerd en zijn staan klaar voor al uw uitdagingen!  


Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze websites:


www.b-informed.nl

www.dynapps.be


Mocht u meer informatie willen, met ons kennis willen maken of bent u op zoek naar dé passende ERP oplossing voor uw bedrijf; neem dan zeker contact met ons op.


DynApps: +32 3 640 01 60

B-informed: +31 76 564 00 63DynApps aanwezig op de E-commerce beurs in Kortrijk