DYNAPPS HELPT JE MET ODOO ERP QUICKSTART SNEL OP WEG

DYNAPPS HELPT JE MET ODOO ERP QUICKSTART SNEL OP WEG

Enterprise resource planning of ERP’s zijn computerprogramma’s die bedrijfsprocessen zoals de boekhouding, de logistiek en de aan- en verkoop ondersteunen. Een van de grootste spelers op de markt is Odoo, een Belgisch product. “Wij implementeren de software bij ondernemingen”, leggen Stijn Van Gelder en Elke Bijnens van DynApps uit. “We hebben niet alleen ontwikkelaars maar ook experten op het vlak van bijvoorbeeld boekhouding en logistiek in huis. Zo zorgen we er voor dat niet alleen technisch alles functioneert zoals het hoort maar dat ook de flow voor de klant helemaal klopt.”

Snel resultaat
DynApps stelt nu QuickStart voor. “We kregen veel vragen van klanten die graag snel resultaat willen zien en snel van start willen gaan met de nieuwe ERP-applicatie. Quickstart is modulair, zodat de software meegroeit met het bedrijf. Zo kan de klant kiezen voor customer relationship management of CRM in een eerste fase, vervolgens administratie, daarna de webshop…”

De voordelen zijn duidelijk voor Stijn en Elke. “Quickstart is een budgetvriendelijke out of the box-oplossing met een kort implementatietraject en uitbreidingsmogelijkheden binnen 1 geïntegreerd systeem. Voor ons betekent het meer business consultancy dan maatwerk.” Odoo zet Quickstart internationaal in de markt, DynApps mikt op de Kempen, Limburg en het zuiden van Nederland. Bij het Geelse bedrijf werken 38 mensen.

Bron : http://www.madeinkempen.be/nieuws/dynapps-helpt-met-nieuwe-quickstart-snel-op-weg/

DynApps implementeert Odoo bij Cemminerals